CONVOCATÒRIA TANCADA. 

IMPORTANT!! Si has sol·licitat aquesta subvenció és important que facis el pagament de la quota mensual de lloguer a través de rebut domiciliat transferència bancària.

 

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

Les bases reguladores per a la seva concessió queden aprovades a la Resolució TES/1169/2021, de 13 d’abril .(Clica sobre la Resolució i podràs consultar-la).

Pots consultar un quadre resum d’aquesta subvenció clicant sobre Quadre resum lloguer MITMA-2021. Per a una informació més detallada consulta tota la informació que et proporcionem a continuació.

ATENCIÓ! Degut a la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 continua habilitada la possibilitat de que sigui la persona sol·licitant qui pugui tramitar telemàticament (per internet) la subvenció per al pagament de lloguer. Per aquest motiu, si vols agafar cita per tramitar les subvencions per internet, hauràs de seleccionar a “canal d’atenció”, l’opció “telemàtic”. Intentarem ajudar-te trucant-te el dia i hora seleccionats i, en cas que no ho aconseguim ja fixaríem cita presencial. Gràcies per intentar-ho i perdoneu les molèsties.

Pots demanar cita aquí o trucant-nos al 977 129 001 Ext.1.

 

IMPORTANT! En cas que ja no disposem de més cites presencials a l’agenda, les sol·licituds s’hauran de presentar per les següents vies:

  • Presentant una instància genèrica a través de la nostra seu-electrònica. Per realitzar aquest tràmit necessitarà disposar d’una identificació digital (idcat). Pot consultar el vídeo explicatiu per tramitar-ho.
  • A les oficines de correus, dirigint la sol·licitud amb la documentació adient a la nostra oficina a través de carta certificada.
  • A través de registre públic (Ajuntament).

TRAMITACIÓ DE L’AJUT TELEMÀTICAMENT:

Pots sol·licitar el tràmit per internet clicant aquí.

MANUALS per a dur a terme la tramitació de l’ajut telemàticament:

Models de documents:

Per a més informació pots consultar la pàgina de l’Agència Catalana de l’Habitatge, clicant aquí.

Important!! Els rebuts, a partir com a mínim del mes següent a la data de presentació de la sol·licitud han de ser per: transferència bancària, rebut domiciliat o rebut emès per l’administrador de la finca. En els rebuts ha de constar el nom de l’arrendatari, el de l’arrendador, el concepte i la mensualitat.