Llistats admesos i llistes d’espera:

Llistats de barem definitiu:

Número del sorteig: 82

Llistats de barem provisional:

 

PROCÉS DE PREINSCRICPIÓ 

La presentació de la sol·licitud de preinscripció a les Llars d’Infants Municipals de Cambrils, per al curs 2022-2023, es podrà fer del 09 al 19 de maig de 2022 ambdós inclosos.

Formes de presentació a la llar d’infants que es sol·licita en primera opció o a la OME (Oficina Municipal d’Escoralització):

  • Telemàticament: Faci clic aquí.
  • Presencialment: Demanar cita previa. Faci clic aquí per a més informació sobre el procés.
  • OME (Oficina Municipal dEscolarització). Horari de 9:00h a 14:00h de dll. a dv., trucant al 977 307 401 o escrivint un correu electrònic a ome@cambrils.org. Per a més informació podeu adreçar-vos al web de l’OME.

La Galereta

Codi de centre: 43012149

Telfs.: 977 791 210 / 977 129 001 Ext. 2

E-mail: lagalereta@ingesol.cat

Maria Dolors Medina

Codi de centre: 43011078

Telfs.: 977 369 701 / 977 129 001 Ext. 3

E-mail: mariadolorsmedina@ingesol.cat

 

ATENCIÓ: Llegeix-hi atentament les següents FAQ sobre la preinscripció abans de realitzar el tràmit!

En cas de qualsevol dubte o aclariment, poden posar-se en contacte amb la Llar d’Infants Municipal on vulgui fer el tràmit

El que necessito saber sobre la preinscripció

01. Es poden visitar les llars d’infants presencialment?

Es podran visitar els centres educatius a les dates establertes per a les jornades de portes obertes.

Podeu conèixer una mica més en detall les Llars d’Infants Municipals de Cambrils (LLIM) a través dels següents enllaços a cadascuna d’elles:

02. Qui pot fer la preinscripció i quina oferta de places existeix al municipi de Cambrils?

Poden presentar sol·licitud de preinscripció a les llars d’infants del municipi les famílies amb infants d’entre 4 mesos i 3 anys (nascuts al 2020, 2021 i 2022).

Podeu consultar l’oferta de places clicant aquí.

El tràmit de preinscripció podrà ser realitzat pel pare, mare o tutors legals dels infants.

03. Quan podem fer la preinscripció? Quin és el calendari de tot el procés de preinscripció?

El període de presentació de sol·licituds al municipi de Cambrils serà del dia 09 al 19 de maig de 2022, ambdós inclosos.

Les llistes amb la puntuació provisional es faran públiques el dia 23 de maig de 2022.

Les reclamacions sobre les llistes publicades de puntuació provisional es poden realitzar els dies 24 i 25 de maig de 2022.

El sorteig per ordenar les sol·licituds empatades a punts es realitzarà el dia 26 de maig de 2022 a les 9:30 hores.

La publicació de les llistes amb puntuació definitiva es realitzarà el dia 27 de maig de 2022.

La publicació de les llistes definitives d’admesos, així com les llistes despera, es durà a terme el dia 1 de juny de 2022.

04. Com s’ha de fer la preinscripció?

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Periode de tramitació entre els dies 09 i el 19 de maig de 2022 (ambdós inclosos)

S’admet la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de la llar d’infants sol·licitada en la primera opció:

La Galereta

Codi de centre: 43012149

E-mail: lagalereta@ingesol.cat

Maria Dolors Medina

Codi de centre: 43011078

E-mail: mariadolorsmedina@ingesol.cat 

 

En aquest correu electrònic cal adjuntar-hi en format PDF, escanejat o una fotografía clara, la següent documentació:

  • Sol·licitud degudament emplenada. Per descarregar la sol·licitud, Faci clic aquí. (Atenció. Esculli correctament el codi de centre. Per La Galereta és el número 43012149. I per la Maria Dolors Medina és el número 43011078)
  • Documentació necessària. Faci clic aquí.

La llar d’infants contestarà aquest correu electrònic com a justificant de la recepció de la sol·licitud, per tal que la persona sol·licitant en tingui constància, amb el número de sol·licitud corresponent. Aquest número serà necessari durant tot el procés i en cas d’haver de realitzar sorteig de les places.

 


PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL

Es podrà demanar cita prèvia (telefònica o per correu electrònic) per fer la preinscripció presencialment, del 09 al 19 de maig de 2022 a l’escola triada en primera opció o a la OME (Oficina Municipal d’Escolarització).

 

La Galereta

Codi de centre: 43012149

Telfs.: 977 791 210 / 977 129 001 Ext. 2

E-mail: lagalereta@ingesol.cat

Maria Dolors Medina

Codi de centre: 43011078

Telfs.: 977 369 701 / 977 129 001 Ext. 3

E-mail: mariadolorsmedina@ingesol.cat 

OME (Oficina Municipal dEscolarització)

Telf.: 977 307 401

E-mail: ome@cambrils.org

L’escola assignarà un dia i hora a la persona que s’hagi de desplaçar fins al centre per realitzar la preinscripció presencial.

Caldrà portar presencialment i entregar els següents documents degudament emplenats, original i còpia de la documentació: 

  • Sol·licitud degudament emplenada. Per descarregar la sol·licitud, properament. (Atenció. Esculli correctament el codi de centre. Per La Galereta és el número 43012149. I per la Maria Dolors Medina és el número 43011078)
  • Documentació necessària Faci clic aquí.

La llar d’infants o l’OME entregarà un justificant de la recepció de la sol·licitud, per tal que la persona sol·licitant tingui constància de la sol·licitud presentada. Alhora, aquest justificant disposarà del número de sol·licitud corresponent. Aquest número serà necessari durant tot el procés i en cas d’haver de realitzar sorteig de les places.

05. Quina documentació necessitem per fer la preinscripció?

Podeu consultar lo documentació necessària aquí.

06. Com fer el seguiment del procés?

Publicació de les llistes de barem, les llistes d’admesos i d’espera

Les llistes es faran públiques en les dates especificades en el calendari del procés de preinscripció a la pàgina web de les llars i a la pàgina web de la OME. Les dades personals dels sol·licitants estaran anonimitzades fent ús del número assignat en el moment d’entregar la sol·licitud.

Reclamacions a la llista de barem provisional

Les dates per poder presentar una reclamació a les dades publicades en la llista de barem provisional seran els dies 24 i 25 de maig de 2022. Caldria fer-ho mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de la llar d’infants.

Per aquelles persones que no disposin del mitjans per fer-ho telemàticament, caldrà que demanin cita prèvia per poder fer-ho de manera presencial seguint les mateixes indicacions esmentades a l’apartat de PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL.

Sorteig públic i assignació de segones opcions

En cas d’haver més sol·licituds que places, s’efectuarà un sorteig de desempat. En aquest sorteig es determinarà el número a partir del qual es farà l’ordenació de les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Els sol·licitants de plaça, participaran amb el número assignat en el moment de l’entrega de la sol·licitud de plaça al sorteig que es celebrarà el dia 26 de maig a les 9:30 hores.

Als infants que no obtinguin plaça a la llar d’infants municipal sol·licitada en primer lloc, se’ls assignarà plaça en funció de l’existència de vacants a altres llars d’infants de Cambrils indicades pel sol·licitant al full de sol·licitud. Aquests alumnes passaran a formar part d’una llista d’espera per poder accedir a la llar d’infants municipal sol·licitada en primer lloc en el cas de produir-se vacants. Aquesta llista d’espera estarà en vigor fins a finals de maig del curs iniciat.

07. Quan podem fer la matrícula?

Un cop finalitzat tot el procés de preinscripció i amb la publicació del llistat d’admesos el dia 1 de juny de 2022, el període de matriculació estarà comprès entre el 2 i 9 de juny de 2022 (ambdós inclosos).

Aquest tràmit es ferà de forma telemàtica a través d’aquest mateix web.