CONVOCATÒRIA TANCADA. 

IMPORTANT!! Si has sol·licitat aquesta subvenció és important que a partir de la tramitació de la sol·licitud corresponent facis el pagament de la quota mensual de lloguer a través de rebut domiciliat transferència bancària, donat que a partir de la seva sol·licitud no s’admetrà cap altra via de pagament.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

Es mantenen les bases reguladores per a la concessió d’aquestes subvencions de l’any 2020, les quals van ser aprovades a la Resolució TES/662/2020 de 9 de març. (Clicant sobre la Resolució pots consultar-la).

Pots consultar un resum d’aquesta subvenció clicant sobre Quadre resum subvenció persones grans 2021 LG. Per a una informació més detallada consulta tota la informació que et proporcionem a continuació.

 

Models de documents que haurà de portar omplerts el dia de la cita presencial:

Per a més informació pots consultar la pàgina de l’Agència Catalana de l’Habitatge, clicant aquí.

Important!! Els rebuts, a partir com a mínim del mes següent a la data de presentació de la sol·licitud han de ser per: transferència bancària, rebut domiciliat o rebut emès per l’administrador de la finca. En els rebuts ha de constar el nom de l’arrendatari, el de l’arrendador, el concepte i la mensualitat.